Brownfield: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Přidáno 110 bajtů ,  30. 1. 2022
m
bez shrnutí editace
(Prolinky)
mBez shrnutí editace
 
Řádek 17: Řádek 17:
'''Národní databáze brownfieldů'''
'''Národní databáze brownfieldů'''


Je zřizovaná a aktualizovaná Agentůrou CzechInvest, evidují se v ní vybrané lokality, které odpovídají brownfieldům. Je složená z veřejné a neveřejné části. Veřejná část databáze slouží jako nabídka lokalit pro investory. Majitelé brownfieldů mají možnost sami vkládat svůj objekt, plochu do databáze prostřednictvím návodu. Účelem databáze je poskytovat přehled o počtu, charakteru a vývoji brownfieldů v České republice.
Je zřizovaná a aktualizovaná Agentůrou CzechInvest, evidují se v ní vybrané lokality, které odpovídají brownfieldům. Je složená z veřejné a neveřejné části. Veřejná část databáze slouží jako nabídka lokalit pro investory. Majitelé brownfieldů mají možnost sami vkládat svůj objekt, plochu do databáze prostřednictvím [http://www.brownfieldy.eu/wp-content/uploads/2019/11/Pokyny-pro-vkl%C3%A1d%C3%A1n%C3%AD-lokality-do-NDB.pdf návodu]. Účelem databáze je poskytovat přehled o počtu, charakteru a vývoji brownfieldů v České republice.


'''Základní klasifikace brownfieldů'''
'''Základní klasifikace brownfieldů'''
1 550

editací

Tyto webové stránky vyžadují pro svou funkci cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie

Navigační menu