Šablona:Styl/doc: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Přidáno 5 bajtů ,  14. 5. 2016
bez shrnutí editace
(Založena nová stránka s textem „{{Podstránka s dokumentací}} {{RIGHTTOC}} == Použití == Tato šablona mění styl textu. Používejte tuto šablonu jen tam, kde je to nevyhnutelná. J…“)
 
Bez shrnutí editace
Řádek 13: Řádek 13:


===velikost===
===velikost===
Nepovinný parametr určující velikost fontu textu. Možné hodnoty jsou <code>normální</code>, <code>malé</code> a <code>velké</code>. Implicitní hodnota je <code>normální</code>. Přesnou relativní velikost lze určit v procentech, např. zvětšit o polovinu vložením parametru: ''velikost=150%''. Možno je zadat také přímo hodnoty, které jsou definovány v [[Cascading Style Sheets|CSS]].
Nepovinný parametr určující velikost fontu textu. Možné hodnoty jsou <code>normální</code>, <code>malé</code> a <code>velké</code>. Implicitní hodnota je <code>normální</code>. Přesnou relativní velikost lze určit v procentech, např. zvětšit o polovinu vložením parametru: ''velikost=150%''. Možno je zadat také přímo hodnoty, které jsou definovány v [[w:cs:Cascading Style Sheets|CSS]].


===dekorace===
===dekorace===
Tyto webové stránky vyžadují pro svou funkci cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie

Navigační menu