Ekologická stopa: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Přidáno 146 bajtů ,  5. 5. 2013
Bez shrnutí editace
Řádek 24: Řádek 24:
== Odkazy ==
== Odkazy ==
=== Externí odkazy ===
=== Externí odkazy ===
[http://www.footprintnetwork.org Global Footprint Network], síť organizací zabývajících se ekologickou stopou, odkazy, metodika, příklady, rejstřík, atd.
*[http://www.footprintnetwork.org Global Footprint Network], síť organizací zabývajících se ekologickou stopou, odkazy, metodika, příklady, rejstřík, atd.
*[http://www.ekologickastopa.cz/ Stránky Ekologická stopa COŽP UK] Stránky Centra pro otázky životního prostředí UK zaměřené na ekologickou stopu a širší souvislosti, indikátory udržitelnosti, metodika ekologické stopy, aplikace.
*[http://www.bestfootforward.com Best Foot Forward], organizace sídlící v anglickém Oxfordu a zabývající se výpočtem ekologické stopy na různých úrovních.
*[http://www.ekostopa.cz/ Stránky Týmové iniciativy pro místní udržitelný rozvoj (TIMUR)], ekologická stopa města, ekologická stopa ve výuce, místní udržitelný rozvoj.
*[[w:cs:Ekologická stopa|Ekologická stopa]] na české Wikipedii
*[[w:en:Ecological footprint|Ecological footprint]] na anglické Wikipedii


http://www.ekologickastopa.cz/, http://www.ecologicalfootprint.cz
Stránky Centra pro otázky životního prostředí UK zaměřené na ekologickou stopu a širší souvislosti, indikátory udržitelnosti, metodika ekologické stopy, aplikace.
[http://www.bestfootforward.com Best Foot Forward], organizace sídlící v anglickém Oxfordu a zabývající se výpočtem ekologické stopy na různých úrovních.
[http://www.ekostopa.cz/ Stránky Týmové iniciativy pro místní udržitelný rozvoj (TIMUR)], ekologická stopa města, ekologická stopa ve výuce, místní udržitelný rozvoj.
{{licence cc|Vačkář, David}}
{{licence cc|Vačkář, David}}


[[Kategorie:Ukazatele stavu prostředí]]
[[Kategorie:Ukazatele stavu prostředí]]
Tyto webové stránky vyžadují pro svou funkci cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie

Navigační menu